Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Başkan Aysan'dan eğitime tam destek

Başkan Aysan

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanın, ilçemiz okullarına verdiği desteğe karşılık, hafta içinde, 18 Eylül İlköğretim Okulu, Halitpaşa İlköğretim Okulu, Kız Meslek Lisesi Müdürleri...

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, ilçemiz okullarına verdiği desteğe karşılık, hafta içinde, 18 Eylül İlköğretim Okulu, Halitpaşa İlköğretim Okulu, Kız Meslek Lisesi Müdürleri ve yeni seçilen okul aile birliği başkanları Belediye Başkanı Aysan`ı makamında ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz yıl her sınıfa projeksiyon kampanyası ile okullara projeksiyon cihazı hediye eden Başkan Aysan`ın, ilçede eğitim-öğretime verdiği önem açısında çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini işaret eden heyet,  Erdek Belediye Başkanının, tüm öğrenci velilerinden büyük takdir topladığını aktardı.
Eğitim ve Öğretimin kalitesini arttıracak konular hakkında bilgiler veren grubu dikkatle dinleyen Aysan yaptığı konuşmada " Söz verdik, Erdek`te projeksiyonsuz sınıf kalmayacak dedik sözümüzü tuttuk. Şimdi sıra akıllı tahtalarda.
Her sınıfa akıllı tahta
Aysan, "Akıllı tahta kullanımı ile öğrencilerimizin aldığı eğitimin kalitesi artacak, özellikle çizim gerektiren matematik, coğrafya, biyoloji gibi derslerde kullanılan bu tahtalar sayesinde derslerin verimi artacak. Öğretmenlerimiz zamanlarını daha verimli kullanabilecekler. Erdek`te her okulun akıllı tahtası olacağına sizlere söz veriyorum, Erdek`te eğitim reformları sürecektir" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı